Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 RSD. Vreme isporuke do 3 radna dana.
Megan Markl

Iskreno, sasvim je razumljivo da se svi to pitamo. Od kada je postala deo kraljevske porodice, Megan Markl ne prestaje da privlači pažnju, ali i da pleni svojom raskošnom lepotom kojoj u velikoj meri doprinosi njena zdrava i blistava kosa. Poslednjih dana ovo je veoma aktuelna tema, a mi smo otkrili detalje o tome kako ona brine o svojoj kosi kako biste i vi mogli nešto od toga da primenite.

Šta se zna o kosi Megan Markl

Za početak treba imati u vidu da je reč o osobi sa dugačkom kosom, često izloženoj stilizovanju, kao i to da je njena kosa prirodno kovrdžava. To su faktori koji na prvom mestu određuju kakve proizvode Megan Markl bira za negu svoje kose. 

Prema onome što se može saznati, glavni trik Megan Markl su ulja za kosu koja se mogu nanositi u svakoj prilici, bilo da je kosa mokra ili suva. Bira one koji njenoj kosi daju sjaj, čine da bude ujednačena i bez vlasi koje odskaču. 

Kako i sama Megan kaže, opsednuta je ovim proizvodima. 

Vojvotkinja veliku pažnju poklanja sprečavanju pojave oštećenja na njenoj kosi. Česta upotreba pegli za stilizovanje kose sjajna je pri pravljenju zanosnih talasa za važna dešavanja. Ipak, njihova upotreba može izazvati neželjena oštećenja i zato zahteva proizvode koji će neutralisati njihovo štetno dejstvo. 

Za tu svrhu, Megan bira maske za obnovu oštećene kose. Njihovi glavni sastojci su esencijalno palmino ulje i Shorea butter, proizvod sličan Shea butteru. Ovi sastojci za cilj imaju negu, hidrataciju i omekšavanje kose. Takođe, ovi sastojci pomažu da kosa bude obuzdanija i ujednačenija. 

Neće vas iznenaditi kada vam kažemo da je balansirana ishrana još jedan razlog njene neverovatne kose. I ne samo kose već i čiste zdrave kože. 

Prema njenim izjavama, Megan počinje dan napitkom – kombinacijom jabuke, kelja, spanaća, limuna i đumbira. Za ručak jede suši ili salate, a avokado voli da doda kad god je moguće. Takođe, bira namirnice bogate vitaminom E koji na ćelijskom nivou štiti i jača kosu, a ujedno i podstiče njen rast. 

Saveti Meganinog frizera

Znajući kakve preparate koristi Megan Markl za negu kose, donosimo i nekoliko saveta njenog frizera kako biste i vi plenile lepotom svoje kose.

  1. Ne preterujte sa stilizovanjem

Meganina kosa je postala poznata baš zato što nije bila preterano sređena. Diskretni talasi puštene kose izgledaju šik, a prirodno, kao da su napravljeni bez mnogo truda. 

  1. Dajte kosi više volumena

Kosa sa puno volumena je uvek lepa, privlačna i ne prestaje da mami pažnju drugih. Za ovaj efekat može vam pomoći lak za kosu koji će je učiniti zaista upečatljivom. 

  1. Redovno skraćujte krajeve kose

Na ovaj način sprečavate stvaranje oštećenja na krajevima, kosa će vam izgledati sveže, negovano i zdravo.

  1. Uvek koristite masku za kosu

Najbolji način da oživite suvu, neobuzdanu kosu, posebno zimi. Tako sprečavate da vam vlasi postanu krte i lako lomljive i vraćate kosi njen željeni sjaj.

  1. Prirodno sušite kosu

Vreme zatvaranja i rada od kuće mnoge je oslobodilo svakodnevne upotrebe fenova u cilju stilizovanja kose. To je ujedno mnogima povratilo prirodan izgled kose, pomoglo kosi da se oporavi sama i da ponovo dobije blistav i zanosan izgled. Zato, kad god ste u prilici, dajte kosi šansu da se osuši na prirodan način.

Tvoja zdrava kosa

Pravilna briga o kosi jeste među priroritetima mnogih žena i zato verujemo da su vam činjenice u tekstu bile korisne. Proverite šta vi korisite od preparata za negu kose, dopunite proizvodima koji imaju slična svojstva kao oni koje koristi Megan. 

LaboGravier je francuska kozmetika bazirana na prirodnim sastojcima organskog porekla. Mnogi od naših proizvoda u svojoj osnovi imaju magareće mleko i shea butter kao najdelotovrnije sastojke za negu kose. O tome kako pomažu vašoj kosi možete čitati na linku ovde i ovde, a u našoj online prodavnici ćete pronaći regeneratore za oporavak suve i oštećene kose, balzam na bazi shea buttera i verovatno Meganin favorit – masku za kosu sa aloe verom

Image Source: Graziadaily.co.uk

Korpa

Pridruži se listi čekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Na vrh stranice