Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 RSD. Vreme isporuke do 3 radna dana.
Kako navesti muškarca da kupi poklon koji želiš za 8. mart

Kada govorimo o poklonima za 8. mart ili bilo koju drugu priliku, odnos muškaraca i žena prema temi je očekivano različit. Sve je drugačije, pa žene pokušavaju da nađu efikasan, a suptilan način da svojim jačim polovinama nagoveste šta bi volele da dobiju, a da ne moraju to otvoreno da kažu. 

Ovi pokušaji obično dolaze kao reakcija baš na onu razliku u odnosu muškaraca prema darivanju. Ženama je to važno, vole da poklanjaju ali i da dobijaju poklone. Muškarci često previđaju ove činjenice ili potpuno drugačije pristupaju odabiru poklona.

Tada se dešava da dobijete poklon koji vam nije potreban, ne želite ga, ili onaj najgori scenario, da ne dobijete ništa. 

Šta poklanjamo jedni drugima

Jedna studija objavljena u Psycology Today pokazala je da kada poklanjaju ženama, muškarici će se mnogo češće opredeliti za elektronske uređaje, dok žene češće kupuju odeću. Ovo jeste zanimljiva informacija, ali da bismo u potpunosti bili fer, pokušajmo da sagledamo šta ona govori o obe strane. 

Možda elektronski uređaj kao poklon ženama nije posebno romantičan, ali imajte na umu da ovi pokloni nisu uvek jeftini. Tako da ako možda nije idealan, dame, setite se da nije štedeo novac za vas. 

S druge strane, kupovina odeće većini žena jeste zanimljiva, ali ako stalno kupujete isto onda može izgledati kao da niste posvećeni cilju. Znamo da jeste, ali ne zaboravite da stvari iz njihovog ugla ne izgledaju tako. 

Ovde smo da pomognemo i vama drage dame, i njima da Dan žena zaista bude prilika da se slavi ženska lepota i veličanstvenost. Borba za lep gest, lepe navike i lepši život ne sme da prestane, ali uradimo to suptilno i jednako lepo. Vaši muškarci zaslužuju toliko truda i zato vam predlažemo nekoliko praktičnih saveta kako da dobijete željeni poklon za 8. mart. 

Pokušajte da nagovestite koji poklon za 8. mart zaista želite

Krenimo od toga da smo svi ljudi i da stvari radimo iz najbolje namere. Greške nastaju jer obično polazimo od ideje šta bismo mi voleli da dobijemo i tako biramo poklon za druge. Zato, ne dozvolite da vas savladaju emocije kada stigne ne tako zanimljiv poklon i na vreme primenite neke od sledećih metoda da suptilno nagovestitie poklon koji biste volele da dobijete za 8. mart. 

Pokažite mu da želite na romantičnu večeru

Moguće je, a evo i kako. Znaju muškarci da žene vole romantične komedije. Oni obično nisu veliki ljubitelji, ail zbog vas će pristati s vremena na vreme da pogledaju neki takav film. Pripremite se unapred i odaberite film u kojem je prikazana romantična večera, onakva kakvu biste i vi voleli. 

Dok traje scena iskoristite priliku da prokomentarišete kako je on pažljiv, kako ona uživa u pažnji, dajte predlog u kom restoranu u gradu bi mogla da se snimi takva scena. Za ovu priliku birajte film prema sceni, a ne toliko po ličnom afinitetu. Cilj je da mu nagovestitie šta biste voleli. 

Ako vam je potreban predlog, evo šta bismo mi preporučili: 

  1. Maza i Lunja – zbog scene sa špagetama. Postoji stari crtani, ali i igrani film iz 2019. godine 
  2. Love Actually – zbog scene prosidbe pred punim restoranom
  3. Čokolada – sa Džoni Depom, temom čokolade i ljubavi biće teško odbiti da se pogleda film, a inspiracije će biti sasvim dovoljno

Omiljeni slatkiš za 8. mart

Kad smo već spomenuli film Čokolada, njega možete iskoristiti i ako želite neku posebnu poslasticu, slatkiš ili baš čokoladu. Scene u kojima glavni lik pravi razne đakonije od čokolade su idealne da započnete razgovor o slatkišu koji duuuugo niste jeli i kako ste ga se uželeli. 

Cvetni instagram story

Ako ste oboje aktivni na društvenim mrežama, iskoristite sve potencijale koje vam one pružaju. Podelite na story sliku buketa cveća kakav biste voleli da dobijete. Pronađite video o omiljenoj vrsti cveća ili kako se pravi raskošan buket. 

Ako hoćete da budete direktnije, pronađite slike devojke koja prima cveće, svoju sliku sa odbrane master rada kada vam je uručen buket. Jeste ovo već otvoreniji pristup, ali ako će mu pomoći da odabere poklon za vas, zašto da ne. 

Vama krpice, njemu ideja za poklon

Ruku na srce, odabir nakita jeste delikatan posao i razumljivo je da muškarci oklevaju da se odluče za takav poklon. Ali ako je tako, zašto ga ne biste poveli u kupovinu sa sobom. 

Znamo šta ćete reći – ne voli kupovine. Zato budite mudre i iskoristite neku zgodnu priliku da zajedno odete posle posla na kratko u tržni centar i tamo se zaista zadržite koliko je neophodno. Tako ćete izbeći da izgubi koncentraciju, ali iskoristite priliku da prođete pored prodavnice nakita i tamo ugledate nešto fenomenalno. Onako filmski – prolazite i onda naglo napravite korak nazad. Za ovo će vam verovatno trebati da ranije obavite “istraživanje”, ali kada znate koji je cilj, verujemo da vam neće biti teško. 

Vi odaberite kozmetiku koju će vam kupiti za 8. mart

Za kraj smo ostavili predlog za koji će vam svi reći da je najbolji način da navedete muškarca na to šta želite za 8. mart. 

Razlog zašto volite svog muškarca je i to što se neće naljutiti ako mu jasno kažete ono što mislite ili želite. Dokle god on oseća da ste otvoreni, a ne da on mora da pretpostavlja vi ste sigurni. 

Odabir kozmetike je posebno težak za njih jer znaju koliko pažnje posvećujete njenom izboru, koliko je to lična stvar i potreba, a on ne želi da pogreši. Posebno ako ste ljubitelj prirodne i organske kozmetike. On vas zbog toga veoma ceni, ali iskreno ne zna gde da je pronađe i kako da odabere. 

Zato budite sasvim direktne i recite šta želite, pošaljite mu link sa nekom super ponudom, poklon paketima i super popustima kao što je akcijska ponuda LaboGravier prirodne kozmetika. Pripremili smo velike popuste, pa čak i posebne pogodnosti za firme koje kupuju poklone za svoje dame. 

Praznik žena je tu, stiže za nekoliko dana, zato iskoristite priliku da obezbedite sebi željeni poklon, a svojoj jačoj polovini pomognete u tome. 

Korpa

Pridruži se listi čekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.
Na vrh stranice