Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 RSD. Vreme isporuke do 3 radna dana.
Zašto baš Gravier? - kolekcija gravier proizvoda

„Živeti bolje povezujući Čoveka sa Zemljom“ – moto je Žan-Fransoa Gravijea koji je 1975. godine započeo svoj put ka cilju da omogući prirodnu i organsku kozmetiku svima. Laboratorija Gravier nije samo proizvođač prirodne kozmetike, ona je i deo prirode. Gravier poštuje prirodu i čoveka kao deo prirode i posluje u skladu sa tim načelom.  Smeštena je u srcu Provanse, u mestu Lussan, koje nosi epitet „najlepše selo u Francuskoj“, gde svakodnevno pronalazi inspiraciju u razvoju sinergije s prirodom.

Zašto baš Gravier - Provensalska priroda

Laboratorija Gravier se nalazi u području Natura 2000 (evropska mreža prirodnih lokaliteta upisanih u zaštitu faune i flore). To će reći, zadužena je za zaštitu evropskog biodiverziteta kroz reprezentativna staništa i vrste. Provansa je bogata poljoprivrednim i naučnim majstorstvom, koji garantuju zdrave, zahtevne i sertifikovane sastojke organskog kvaliteta, a koji su neophodni za formulisanje najprirodnijih kozmetičkih preparata. Gravier ekološka „zelena“ zgrada sa ponosom je deo te prirodne lepote.

Gravier laboratorija

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom. Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji sastojci su visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

gravier 3

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti. Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji, što potvrđuju sertifikati organske kozmetike i stalne nagrade.

Gravier ne poštuje granice kvaliteta. Gravier ih svakodnevno pomera.

Gravierov sertifikat koji je dokaz da pripada Cosmebio-u

Istražite Gravier brendove i proizvode OVDE.

Korpa

Pridruži se listi čekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.
Na vrh stranice