Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 RSD. Vreme isporuke do 3 radna dana.
LAD00148

„Živeti bolje povezujući Čoveka sa Zemljom“ – moto je Žan-Fransoa Gravijea koji je 1975. godine započeo svoj put ka cilju da omogući prirodnu i organsku kozmetiku svima. Laboratorija Gravier nije samo proizvođač prirodne kozmetike, ona je i deo prirode. Gravier poštuje prirodu i čoveka kao deo prirode i posluje u skladu sa tim načelom.  Smeštena je u srcu Provanse, u mestu Lussan, koje nosi epitet „najlepše selo u Francuskoj“, gde svakodnevno pronalazi inspiraciju u razvoju sinergije s prirodom.

gravier 1

Laboratorija Gravier se nalazi u području Natura 2000 (evropska mreža prirodnih lokaliteta upisanih u zaštitu faune i flore). To će reći, zadužena je za zaštitu evropskog biodiverziteta kroz reprezentativna staništa i vrste. Provansa je bogata poljoprivrednim i naučnim majstorstvom, koji garantuju zdrave, zahtevne i sertifikovane sastojke organskog kvaliteta, a koji su neophodni za formulisanje najprirodnijih kozmetičkih preparata. Gravier ekološka „zelena“ zgrada sa ponosom je deo te prirodne lepote.

gravier 2

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom. Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji sastojci su visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

gravier 3

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti. Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji, što potvrđuju sertifikati organske kozmetike i stalne nagrade.

Gravier ne poštuje granice kvaliteta. Gravier ih svakodnevno pomera.

gravier 4

Istražite Gravier brendove i proizvode OVDE.

Korpa

Na vrh stranice