105 g

Prirodni sapun sa magarećim mlekom i medom

690,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Prirodni sapun sa magarećim mlekom i medom, sertifikovani organski sapun poznat je po svojim izuzetnim karakteristikama. Magareće mleko je prepoznato kao revitalizator i regenerator kože. Idealno je za osetljivu kožu. Med je poznat po svojim umirujućim, hranljivim i hidratantnim svojstvima, prirodni je izvor opuštanja, koji revitalizuje i obnavlja kožu.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Prirodni sapun sa magarećim mlekom i medom, sertifikovani organski sapun poznat je po svojim izuzetnim karakteristikama. Magareće mleko je prepoznato kao revitalizator i regenerator kože. Idealno je za osetljivu kožu. Med je poznat po svojim umirujućim, hranljivim i hidratantnim svojstvima, prirodni je izvor opuštanja, koji revitalizuje i obnavlja kožu. Veoma je bogat mineralnim elementima : kalcijumom, magnezijumom, fosforom, natrijumom, gvožđem, cinkom. Ova jedinjenja imaju uticaj na kožu učestvujući u njenoj ravnoteži, regeneraciji i zaštiti.

Način primene

Naneti sapun na vlažnu kožu rukom ili vlažnom pamučnom rukavicom i temeljno isprati. Ovaj proizvod se može koristiti do 12 meseci nakon prve upotrebe.

Sastav

Natrijum palmat**,  Natrijum kokoat**,  Voda,  Glicerin**,  Med*,  Koko-glukozid,  Magareće mleko*,  Natrijum hlorid,  Tetrasodium Glutamat Diacetat.

Sapun od organskih biljnih ulja*,  Organsko magareće mleko*,  Organski med*,  Sredstvo za stvaranje pene iz šećera,  So,  Odvajajuće sredstvo prirodnog porekla.

* Sastojak iz organske poljoprivrede
** Prerađeno od organskih sastojaka

* Sastoji se od 99% sastojaka prirodnog porekla, a 80% ukupnih sastojaka potiče iz organske poljoprivrede.
% magarećeg mleka: ekvivalentno je 10% svežeg mleka

Ovaj proizvod ima COSMOS ORGANIC sertifikat Cosmecert u skladu sa COSMOS standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Težina
105 g
Dimenzije
24 × 84 × 62 mm
Brend

Cosmo Naturel

Upotreba

Telo

Namena

Hidratacija, Hranjenje, Regenerator, Umirujuće dejstvo

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 0% otpada, COSMOS ORGANIC

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prirodni sapun sa magarećim mlekom i medom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Šifra proizvoda: 18 Kategorije: , , , Oznake: , GTIN: 3489940035315