105 g

Prirodni sapun magarećeg mleka sa shea butter-om

690,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Prirodni sapun magarećeg mleka sa shea butter-om, sertifikovani organski sapun, poznat je po svojim izuzetnim karakteristikama. Magareće mleko je idealno za osetljivu kožu. Takođe sadrži vitamin E, moćan antioksidans sa lekovitim i omekšavajućim svojstvima i pospesuje regeneraciju ćelija.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Prirodni sapun magarećeg mleka sa shea butter-om, sertifikovani organski sapun, poznat je po svojim izuzetnim karakteristikama. Prirodni je izvor opuštanja, koji revitalizuje i obnavlja kožu. Veoma je bogat mineralnim  elementima: kalcijumom, magnezijumom, fosforom, natrijumom, gvožđem, cinkom. Ova jedinjenja imaju uticaj na kožu učestvujući u njenoj ravnoteži, regeneraciji i zaštiti. Magareće mleko je prepoznato kao revitalizator i regenerator kože. Magareće mleko je idealno za osetljivu kožu. Organski shea butter pomaže u smirivanju nadražene kože i pomaže u lečenju i regeneraciji kože. Sastoji se pretežno od masnih kiselina sa hranljivim i hidratantnim svojstvima. Takođe sadrži vitamin E, moćan antioksidans sa lekovitim i omekšavajućim svojstvima i pospesuje regeneraciju ćelija.

Način primene

Naneti sapun na vlažnu kožu rukom ili vlažnom pamučnom maramicom, umasirati nežnim pokretima i temeljno isprati. Ovaj proizvod se može koristiti do 12 meseci nakon prve upotrebe.

Sastav

Natrijum palmat**,  Natrijum kokoat**,  Voda,  Glicerin**,  Koko-glukozid,  Magareće mleko*,  Butirospermum parkii (shea) butter*,  Natrijum hlorid,  Tetrasodium Glutamat Diacetat.

Sapun od organskih biljnih ulja*,  Organsko magareće mleko*,  Organski shea butter*,  Prirodni miris, Sredstvo za stvaranje pene iz šećera,  So,  Odvajajuće sredstvo prirodnog porekla.

* Sastojak iz organske poljoprivrede
** Prerađeno od organskih sastojaka

* Sastoji se od 99% sastojaka prirodnog porekla, a 80% ukupnih sastojaka potiče iz organske poljoprivrede.
% magarećeg mleka: ekvivalentno je 10% svežeg mleka

Ovaj proizvod ima COSMOS ORGANIC sertifikat Cosmecert u skladu sa COSMOS standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Težina
105 g
Dimenzije
24 × 84 × 62 mm
Brend

Cosmo Naturel

Upotreba

Telo

Namena

Hidratacija, Oporavak, Regenerator, Zaštita

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 0% otpada, Bez parfema, COSMOS ORGANIC

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prirodni sapun magarećeg mleka sa shea butter-om“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Šifra proizvoda: 17 Kategorije: , , , Oznake: , GTIN: 3489940035247