500 ml

Bebi ulje za pelensku regiju – 500ml

1.390,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Bebi ulje za pelensku regiju – organskog porekla, prikladno za meku kožu bebe obogaćen je maslinovim uljem i ne treba ga ispirati. Omekšava i revitalizuje kožu i doprinosi obnavljanju ćelija. Maslinovo ulje omekšava, hidrira i umiruje. Istovremeno revitalizuje kožu, zbog izuzetnog sadržaja oleinske kiseline (omega-9) i visokog nivoa vitamina A, C, D i E. Maslinovo ulje je bogato vitaminom E koji pomaže obnavljanje ćelija. Dermatološki je testiran i ne sadrži alergene, mirise ili konzervanse.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Bebi ulje za pelensku regiju – organskog porekla, prikladno za meku kožu bebe obogaćen je maslinovim uljem i ne treba ga ispirati. Omekšava i revitalizira kožu i doprinosi obnavljanju ćelija. Maslinovo ulje omekšava, hidrira i umiruje. Istovremeno revitalizuje kožu, zbog izuzetnog sadržaja oleinske kiseline (omega-9) i visokog nivoa vitamina A, C, D i E. Maslinovo ulje je bogato vitaminom E koji pomaže obnavljanje ćelija. Dermatološki je testiran i ne sadrži alergene, mirise ili konzervanse.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla i obogaćen je sa 50% organskog maslinovog ulja.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Dobro protresite bočicu pre upotrebe. Da biste očistili bebinu kožu pod pelenama: sa svakom promenom pelena, stavite malo linimenta na pamučni jastučić i očistite kožu.

Ponavljajte dok pamučni jastučić ne bude čist. Nema potrebe za ispiranjem. Da biste zaštitili osetljivu kožu bebe: nanesite direktno ili pomoću pamučnog jastučića.

Lista sastojaka

Olea europaea (maslina) voćno ulje*, voda, cera alba, kalcijum hidroksid.

Organsko maslinovo ulje*, pčelinji vosak, krečna voda.

*sastojak iz organske poljoprivrede

Težina
520 g
Brend

Cosmo Naturel

Zapremina

500 ml

Namena

Umirujuće dejstvo

Upotreba

Telo

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 48 Kategorije: , , Oznake: , , GTIN: 3489940068075