500 ml

Ekstra efikasno sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova

1.290,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Ekstra efikasno sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova je idealan proizvod za ispiranje vaše mašine, zahvaljujući svojoj tečnoj formuli. Pogodan je za sve modele mašina za pranje sudova.

Na zalihama

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla

Ekstra efikasno sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 5% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

Ovaj ekstra koncentrovani eko deterdžent nudi izuzetno blagu formulu. Ne sadrži lauril etar sulfat ni etoksilovane surfaktante.

*Ovaj proizvod je sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupan na: http://detergents.ecocert.com

Sastav

Manje od 5%: nejonski surfaktant.

Sadrži: vodu, limunsku kiselinu, organski alkohol*, natrijum citrat

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Način upotrebe

Napunite dozer vaše mašine za pranje sudova prema uputstvima proizvođača.

Napomena: Sve mrlje koje su ostale na opranim sudovima su posledica nedostatka sredstva za ispiranje ili nedostatka soli u mašini za pranje sudova; često proveravajte nivoe ova 2 proizvoda. 

Upozorenje

Kako bi zaštitili okolinu, koristite mašinu za pranje sudova samo kada je puna; favorizujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

OPREZ: Izaziva ozbiljnu infekciju oka. Držati van domašaja dece. Ukoliko je potreban medicinski savet, imajte pri ruci pakovanje ili etiketu prozvoda. Nosite opremu koja štiti vaše oči.

U SLUČAJU KONTAKTA SA OČIMA: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva, ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem. Ukoliko iritacija oka ne prestane: potrožite savet lekara.

Težina
561 g
Brend

Lerutan

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, Eco Cert

Upotreba

Posuđe

Zapremina

500 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ekstra efikasno sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Šifra proizvoda: 77 Kategorije: , , GTIN: 3489940014457