85 g

Čvrsti šampon za suvu kosu 2-u-1

990,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Čvrsti šampon za suvu kosu 2-u-1 štiti i pomaže raščešljavanju Vaše kose, ostavljajući je mekom i sjajnom. Duboko prodire u vlakna Vaše kose i pruža neophodnu negu. Visokokvalitetni organski shea butter intenzivno hrani, a bogat je esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu da duboko prodre u vlakna Vaše kose. Takođe sadrži vitamin A, koji pomaže u rehidrataciji Vaše kose.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Čvrsti šampon za suvu kosu 2-u-1 štiti i pomaže raščešljavanju Vaše kose, ostavljajući je mekom i sjajnom. Duboko prodire u vlakna Vaše kose i pruža neophodnu negu. Visokokvalitetni organski shea butter intenzivno hrani, a bogat je esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu da duboko prodre u vlakna Vaše kose. Takođe sadrži vitamin A, koji pomaže u rehidrataciji Vaše kose. Shea butter je organskog porekla i iz održivog lanca snabdevanja iz Burkine Faso.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Utrljajte direktno na mokru kosu, protrljajte da zapeni, nežno umasirajte i temeljno isperite čistom vodom. Proizvod je upotrebljiv do 12 meseci nakon prve primene. Čuvati dalje od svetlosti i toplote i ostaviti da se osuši između 2 upotrebe.

Sastav

Natrijum kokosulfat, stearil alkohol, voda, butirospermum parkii (shea) butter*, decil glukozid, miris.

Sredstvo za penjenje dobijeno od biljnog ulja, sredstvo za omekšavanje prirodnog porekla, voda, organski shea butter*, nesulfatno sredstvo za penjenje biljnog porekla, prirodni miris.

*sastojak iz organske poljoprivrede

Težina
85 g
Brend

Cosmo Naturel

Upotreba

Kosa

Namena

Hranjenje, Negovanje

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 3489940074062 Kategorije: , , , , Oznake: ,