85 g

Čvrsti šampon za sedu i izbeljenu kosu

790,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Čvrsti šampon za sedu i izbeljenu kosu sa kukuruzom pomaže u neutralisanju žutih tonova sede ili izbeljene kose i oživljavanju njenih srebrnih pramenova. Plavi različak u sastavu šampona pruža kosi neophodnu hidrataciju i smanjuje žute nijanse.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Čvrsti šampon za sedu i izbeljenu kosu sa kukuruzom pomaže u neutralisanju žutih tonova sede ili izbeljene kose i oživljavanju njenih srebrnih pramenova. Plavi različak u sastavu šampona pruža kosi neophodnu hidrataciju i smanjuje žute nijanse. Šampon je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je praktičan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla. Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 21% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Utrljajte direktno na mokru kosu, nežno umasirajte i temeljno isperite čistom vodom. Proizvod je upotrebljiv do 12 meseci nakon prve primene. Čuvati dalje od svetlosti i toplote i ostaviti da se osuši između dve upotrebe.

Sastav

Natrijum koko-sulfat, stearil alkohol, cvetna voda Centaurea Cianus*, ulje kokosa Nucifera (kokosovo)*, limunska kiselina, miris*, kaolin, decil glukozid, voda, benzil benzoat, benzil salicilat, farnesol, linalol.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Težina
85 g
Brend

Cosmo Naturel

Namena

Blistav sjaj

Upotreba

Kosa

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 3489940063165 Kategorije: , , , Oznake: ,