85 g

Čvrsti šampon za plavu kosu

790,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Čvrsti šampon za plavu kosu organskog porekla sa kamilicom pomaže da se oživi sjaj i blistavost plave kose. Ekstrakt cvetova, listova i stabljike divlje kamilice omekšavaju i vraćaju lepršavost Vašoj kosi.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Čvrsti šampon za plavu kosu organskog porekla sa kamilicom pomaže da se oživi sjaj i blistavost plave kose. Ekstrakt cvetova, listova i stabljike divlje kamilice omekšavaju i vraćaju lepršavost Vašoj kosi. Čvrsti šampon je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je praktičan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 20% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Utrljajte direktno na mokru kosu, nežno umasirajte i temeljno isperite čistom vodom. Proizvod je upotrebljiv do 12 meseci nakon prve primene. Čuvati dalje od svetlosti i toplote i ostaviti da se osuši između 2 upotrebe

Sastav

Natrijum koko-sulfat, stearil alkohol, kamomilla recutita (Matricaria) cvetova/listova/stabljike*, kokosovo ulje (kokosovo) ulje*, limunska kiselina, miris*, limonen, poligliceril-3 PCA, kaolin, decil glukozid, voda (AkuaV ), Mlečna kiselina.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Težina
85 g
Brend

Cosmo Naturel

Upotreba

Kosa

Namena

Vraća sjaj

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 3489940063158 Kategorije: , , , Oznake: ,