85 g

Čvrsti šampon za farbanu kosu

790,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Čvrsti šampon za farbanu kosu organskog porekla sa arganovim uljem i damast ružom će Vam pomoći da produžite blistavost boje kose. Arganovo ulje je prirodno bogato esencijalnim masnim kiselinama, sadrži sterol i vitamin E, a pomaže dubinsku negu vlasi kose. Voda od cveta damast ruže poznata je po svojim umirujućim i osvežavajućim svojstvima. Pomaže dubinsko vlaženje.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Čvrsti šampon za farbanu kosu organskog porekla sa arganovim uljem i damast ružom će Vam pomoći da produžite blistavost boje kose. Arganovo ulje je prirodno bogato esencijalnim masnim kiselinama, sadrži sterol i vitamin E, a pomaže dubinsku negu vlasi kose. Voda od cveta damast ruže poznat je po svojim umirujućim i osvežavajućim svojstvima. Pomaže dubinsko vlaženje. Čvrsti šampon je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je praktičan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla. Proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 15% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način upotrebe

Utrljajte direktno na mokru kosu, nežno umasirajte i temeljno isperite čistom vodom. Proizvod je upotrebljiv do 12 meseci nakon prve primene. Čuvati dalje od svetlosti i toplote i ostaviti da se osuši između 2 upotrebe.

Sastav

Natrijum koko-sulfat, stearil alkohol, ulje kokosa Nucifera (kokosovo)*, sok od lista aloe barbadensis*, voda, limunska kiselina, cvetna voda roze damascene*, poligliceril-3 PCA, ulje jezgra arganije spinoze*, kaolin, kaolin, miris, decil glukozid, limonen, linalol.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Težina
85 g
Brend

Cosmo Naturel

Upotreba

Kosa

Namena

Blistav sjaj

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 3489940063189 Kategorije: , , , Oznake: , ,