45 g

Čvrsti regenerator za lakše rasčešljavanje kose

1.190,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Čvrsti regenerator za lakše rasčešljavanje kose, organskog porekla sa shea butterom i organskim ekstraktom nevena pomaže u rasčešljavanju Vaše kose, a pomaže i u vraćanju sjaja i mekoće. Organski shea butter je bogat esencijalnim masnim kiselinama, pomaže da duboko prodre u vlakna Vaše kose i pruži nephodnu negu. Bogat vitaminom A, koji pomaže u rehidrataciji kose. Gama-muurolen je jedinjenje koje se nalazi u organskom nevenu koje pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Proizvod je napravljen 100% sastojaka prirodnog porekla
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Čvrsti regenerator za lakše rasčešljavanje kose, organskog porekla sa shea butterom i organskim ekstraktom nevena pomaže u rasčešljavanju Vaše kose, a pomaže i u vraćanju sjaja i mekoće. Organski shea butter je bogat esencijalnim masnim kiselinama, pomaže da duboko prodre u vlakna Vaše kose i pruži nephodnu negu. Bogat vitaminom A, koji pomaže u rehidrataciji kose. Gama-muurolen je jedinjenje koje se nalazi u organskom nevenu koje pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva. Regenerator je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je praktičan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla. Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 30% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati. *Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Navlažite proizvod pod toplom vodom. Nanesite direktno na kosu ili utrljajte proizvod između ruku, a zatim nanesite duž kose. Ostavite da deluje 5 minuta, a zatim temeljno isperite čistom vodom. Nakon svake upotrebe, čuvajte proizvod na suvom mestu, dalje od toplote i svetlosti.

Sastav

Arahidil/behenil alkohol, butirospermum parkii (shea) butter*, arahidil/behenil betainat esilat, cetearil alkohol, parfum/miris, cocos nucifera (kokosova) ulje*, kokokola kokola*, cetearil alkohol, parfum/miris, cocos nucifera (kokos) ekstract*.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Regenerator za kosu prirodnog porekla, fair trade organski* shea butter, emulgatori biljnog porekla, miris prirodnog porekla, organsko* kokosovo ulje, fair trade organski* kakao puter, organski ekstrakt nevena.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Težina
45 g
Brend

Cosmo Naturel

Upotreba

Kosa

Namena

Raspetljavanje kose

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, 100% sastojaka prirodnog porekla, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 3489940063196 Kategorije: , , , Oznake: ,