75 ml

Organska dečija pasta za zube

790,00 RSD

U cenu je uključen PDV.

Organska dečija pasta za zube je formulisana sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa. Ova pasta za zube ne sadrži fluor i bogata je aktivnim sastojcima za prečišćavanje i remineralizaciju.

Proizvod je napravljen u Francuskoj
Certified Organic COSMOS ORGANIC - Cosmecert

Organska dečija pasta za zube je formulisana sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa. Ova pasta za zube ne sadrži fluor i bogata je aktivnim sastojcima za prečišćavanje i remineralizaciju. Kombinacija glina poznatih po svojim abrazivnim, pročišćavajućim i antiseptičkim svojstvima pomaže da se zubi reše nagomilanih toksina i bakterija. Organska cvetna voda matičnjaka pruža umirujuća svojstva i čuva desni, dok prirodni ukus jagode ima umirujuća svojstva, a njen ukus je prilagođen deci.

Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Ecocert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org

Način upotrebe

Za dobru oralnu higijenu, posle svakog obroka nanesite pastu za zube na blago navlaženu četkicu za zube i četkajte zube i desni 2 do 3 minuta. Isperite usta.

Uklonite zaštitnu plastiku nakon što odvrnete poklopac. Ovaj proizvod se može koristiti do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav

Kaolin, glicerin, aqua (voda), Melissa Officinalis cvet/list/stabljika*, montmorilonit, lauril glukozid, aroma, ksantan guma, kalijum sorbat, limunska kiselina, benzil alkohol, dehidrosirćetna kiselina.

Gline (remineralizirajuće), biljni glicerin, voda, cvetna voda matičnjaka* (umirujuća), sredstvo za penjenje biljnog porekla, prirodna aroma jagode, ksantan guma, konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku, limunska kiselina (regulator pH prirodnog porekla).

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Težina
130 g
Brend

Ce Bio

Upotreba

Zubi

Zapremina

75 ml

Sertifikati

Proizvedeno u Francuskoj, COSMOS ORGANIC

Šifra proizvoda: 63 Kategorije: , , , ,